Bijzondere Reizen beurs in Breda 2018

Op 20 en 21 januari 2018 heeft GroosCom Travel  op de Vakantiebeurs gestaan voor Bijzondere Reizen in Breda.

Bedankt voor alle interesse en voor alle bezoekers die onze stand hebben bezocht. Het waren twee hele drukke dagen, met af en aan bezoekers. We zijn druk bezig alle geïnteresseerden te antwoorden met een perfect op maat gemaakte reis naar één of meerdere van de Kaukasus landen.

 

Zie de website van de beurs voor meer informatie over de beurs.

Naast de stand hebben we we ook twee presentaties gegeven over de mogelijke reizen en over de pareltjes van de landen. Het was lastig om de herrie van de carnaval, die buiten werd gevierd, te overstemmen. Gelukkig was er een microfoon!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *